Header image hernadsuli  
 

 
 
Pályázatok
 

 

Katolikus Testvériskolák weblapja: http://egyhazmegyetestveriskola.hu/

A Mátyás Király Katolikus Általános Iskola és Miskolc Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola testvériskolai weblapja: http://egyhazmegyetestveriskola.hu/matyaskiralydiosgyoriszentferenc/


 

 

Testvériskolai hírek, események;

 

Fotó- és rajzkiállítás

Fotó- és rajzkiállítást tartottunk a Mátyás Király Katolikus Általános Iskolában.

A kiállított fotókról és rajzokról készült képeket itt nézheted meg.

foto15

 

Kirándulás Egerben

Az Egri Főegyházmegye fenntartásában működő Mátyás Király Katolikus Általános Iskola tanulói a Hernádkak – Miskolc testvériskolai projekt keretében látogatást tettek Egerben. A kirándulás két fő eseménye a vár és a bazilika meglátogatása volt.

A képeket itt nézheted meg.

eger1

 

Robin Hood a Színházban

A TÁMOP-3.3.14.A/12/1-2013-0058 Hernádkak – Miskolc Testvériskolai kapcsolat építése című pályázat keretében 2015. május 13-án – a Miskolci Nemzeti Színházban Kamaraszínházában voltunk, ahol a Robin Hood előadást néztük meg.

A képeket itt nézheted meg

RH2

 

„Vizes” vetélkedő

„Vizes” vetélkedő a testvériskolai csapatok között.

A képeket itt nézheted meg

vízes2

 

Mátyás király mesemondó verseny

A testvériskolai pályázat keretében Mátyás király mesemondó versenyen vettek részt tanulóink 2015. május 5-én a Hernádkaki Mátyás Király Általános Iskolában. A versenyre nagy izgalommal és lelkesedéssel készültek, örömmel fogadták a hallgatók tapsait és a zsűri elismerő értékelését.

A képeket itt nézheted meg

http://egyhazmegyetestveriskola.hu/matyaskiralydiosgyoriszentferenc/wp-content/uploads/2015/06/K%C3%A9pkiv%C3%A1g%C3%A1s4.jpg